Tavoitteemme

Siitä ei tingitä

Mitä

Tavoitteemme on tarjota asikaillemme herkullista ja perinteisesti tuotettua savulihaa. Savulihamme valmistamme perinteisessä savusaunassa ja tuottajamme toimivat lähellä ja eläintein hyvin voinnin ehdoilla.

Lihaa eläinten hyvinvoinnin ehdoin

Me haluamme tuottaa lähiruokaa, koska näin voimme varmistua tilojen eläinten hyvin voinnista. Mielestämme jokaiselle eläimelle kuuluu oikeus elää kunnollinen ja mahdollisismman normaali elämän. Perhetilallamme on kasvanut niin kanoja, possuja, lehmiä, nautoja, lampaita, vuohia, koiria, kissoja sekä ankkoja. Näin ollen ymmärrämme mitä on elämä eläinten kanssa ja mitä tarkoittaa eläinten hyvin vointi. Naapuri kunnassamme toimiva pienteurastomo on myös tärkeä meille. Jokainen elämä ansaitsee arvollisen kuoleman. Pyrimme löytämään pieniä tiloja jotka puhuttelevat eläimiä nimillä sekä tukevat visiotamme eläinten hyvin voinnista. Turvaudumme vain hätä tilassa tukuista saatavaan lihaan. 

Luomu

Luomu tuottaminen on Meille myös tärkeää ja haluamme tukea pienituottajia. Tilamme pellot on olleet luomu tuotannossa jo yli 10 vuotta. Tällä hetkellä pelloillamme kasvaa ruista ja heinää. Myymälästämme saat meidän tuottamaamme ruista. Rukiimme olemme jauhaneet ja pussittaneet itse. Luomu tuotannon vaikeuden vuoksi kylvämme rukiimme syksyisin. Koska luomu on  Sertifikaatti me emme voi aina tarjota luomua, mutta tunnemme alueellamme useita pien tuottajia jotka kasvattavat vihanneksensa ilman lannotteita tai myrkkyjä. 

Lähiruokaa

Kaikissa tuotteissamme Pyrimme käyttämään aidosti lähellä tuotettuja raaka-aineita. Mikäli emme saa tuotteita läheltä etsimme tuottajaa joka pystyy järkevästi toimittamaan meille raaka-aineita. Lähi ruoka meille tarkoittaa siis järkevyyttää ja ympäristön säätämistä mahdollisuuksien mukaan. Meiltä oikeasti löydät sieniä ja marjoja jotka keräämme itse metsästämme. Aitoa lähiruokaa on myös noin 2 km päässä sijaitseva viljeliä joka viljelee pelloillaan vihanneksia ja löytyy sieltä joskus jopa viinirypäleitä.