OLEMME PERHEYRITYS, JOKA TUOTTAA PUHDASTA JA LUONNOLLISTA RUOKAA

Savustus on taidetta jota isäni kävi oppimassa Somerolla vuonna 1991. Tuolloin laitumellamme taapersivat vielä mansikki ja mustikki.
Euroopan Unioniin liittymisen ja kaupungistumisen myötä Lypsykarjan pitämiselle piti löytää vaihtoehto. 

Muutimme toimintamme maitotilasta lihatilaan, ja vuodesta 2000 lähtien tuotimme luomuna black angnusta. Sittemmin karjatuotannosta luovuttiin, ja panostimme jatkuvasti kasvavaan savustetun lihan kysyntään. Nykyään pelloillamme kasvaa luomuruis ja tuotantotiloissamme tehdään korkealaatuisia lihatuotteita.Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat meiltä nautittavakseen lähellä tuotettua, 100% suomalaisesta lihasta valmistettua käsityötä. Pyrimme aina pitämään tuotantoketjumme tuoreutta ja lähituotantoa suosivana. Lippulaivamyymälässämme Kuortin Ruokarengissä on tarjolla huippulaatuista lähiruokaa omista lihatuotteistamme muihin paikallisiin herkkuihin.

-Kari Toivonen