Savustetut makkarat

Kypsennämme makkarammekin leppäsavussa. Itse kehittämme reseptit ovat niittäneet myös mainetta kilpailuissa.

Me emme kilpaille muulla kuin maulla. Pyrimme tekemään parhaita mahdollisia makkaroita. Makkaroissamme ei ole jauhoja, tai muitakaan täyteaineita, vain liha ja mausteet. Nitriittiäkin käytämme vain määrätyn vähimmäismäärän. Maustamisessa pyrimme käyttämään mielikuvitusta, esimerkiksi hirvigrillimakkara maustetaan metsäisesti kuivatuilla ja käsinjauhatuilla katajanmarjoilla. Yrttimakkarassamme voit maistaa aurinkokuivatun tomaatin, ruohosipulin ja persilijan ja löytyypä meiltä myös karpalogrillimakkaraa. 

Yksi vanhimmista tuotteistamme on savusaunassa kypsynyt hirviwursti, joka sisältää nimensä mukaisesti hirveä. Wurstissa on myös porsaan läskiä, joka saa wurstin maistumaan todella herkulliselta. Kinkkumakkaramme on lempeän makuinen ja ehdottoman lihaisa herkku, jolle on kehittynyt oma lojaali asiakaskuntansa. Kinkkumakkarasta pitävät myös perheen pienimmät. 

Juusto-jalapeno grillimakkaramme saavutti komeasti 3. sijainen Tammelan makkaramarkkinoilla vuonna 2015. Se onkin meidän Karpan lempimakkara. 

Moni on tottunut grillaamaan tehotuotettua makkaraa. Me emme kilpaile muulla kuin maulla. Pyrimme tekemään parhaita mahdollisia makkaroita. Makkaramme eivät ole kaikkein halvimpia, mutta se maku on erilainen. mausteissa on mielikuvitusta. Valikoimastamme löydät esim. hirvimakkara joka maustetaan mm. katajan marjoilla ja yrteillä. 

Juustojalopena -makkara saavutti 3 sijan makkara mestari kilpailussa vuonna 2015.

Yrittigrillissämme voit maistaa aurinkokuvatun tomaatin, persiljan ja ruohosipulin eri vivahteita.

Kinkkumakkarasta saat mahtavan leikkeen. usein asiakkaamme ihmettelevät makkaraa koska siinä on selkeästi lihaa.

Hirviwurstiamme olemme valmistaneet savusaunan lämmössä jo 15 vuotta. 

Karpalogrilli on kunnan johtajamme herkku jota teemme sesonki aikana.

Hirvinakki jossa on hirveä muutenkin kuin pelkäksi mauksi.