Täyslihasäilykkeemme

Täyslihasäilykkeemme teemme itse ja lisäämme lihan sekaan riistamausteseoksen joka antaa lihalle maun.

Kaikki erisäilykkeet valmistamme samalla reseptillä. Säilykkeissä siis maistuu oikeasti kyseisen eläimen liha. Mauste seos on suunniteltu ohjeidemme mukaan, olemme halunneet että lihan maku on pääosassa. Possun rasvaa käytämme koska se on lihojen rasvoista sulavin ja maukkain, eikä se tartu kitalakeen. 

Possu säilykkeeseen laitamme rasvattoman possunlihan lisäksi 20% possun rasvaa sekä mausteseos

Sika-nauta säilykkeeseen laitamme naudanlihan lisäksi 20% possun rasvaa sekä mausteseos

Hevos sailykkeeseen laitamme hevosenlihan lisäksi 20% possun rasvaa sekä mausteseos

Hirvi säilykkeeseen laitamme hirvenlihan lisäksi 20% possun rasvaa sekä mausteseos

Poro säilykkeeseen laitamme poronlihan lisäksi 20% possun rasvaa sekä mausteseos